Permafix afdekvlies, afdekfolie en tapes

Zwitserse kwaliteit in afdekken en beschermen

Permafix afdekvlies en afdekfolie

Permafix afdekmaterialen zijn toepasbaar als beschermer van vele soorten ondergronden. Voor nagenoeg alle toepassingen en omstandigheden is er wel een Permafix afdekvlies of afdekfolie. Betrouwbaarder en veiliger dan stucloper. Bovendien véél gemakkelijker aan te brengen.

Permafix is in Europa al 50 jaar een begrip op het gebied van afdekmaterialen en vloerbescherming. Zwitserse kwaliteit waarmee u elk type vloer en elke ondergrond perfect kunt afdekken en beschermen tijdens bouw- en afbouwwerkzaamheden, verhuizingen, renovaties of evenementen. Dus of het nu gaat om laminaat, natuursteen, tegels, vloerbedekking, beton of gymzaalvloeren: Primaverde heeft voor u de juiste oplossing.

Dáárom Permafix afdekmaterialen

 • Lichter dan stucloper
 • Veiliger dan stucloper
 • Bewezen kwaliteit
 • Uitstekende beschermende eigenschappen
 • Zelfklevende en niet-zelfklevende soorten
 • Geschikt voor vloeren en trappen

Permafix tapes

Permafix heeft niet alleen afdekmaterialen, maar ook tapes. Een perfect assortiment zelfklevende tape-soorten voor bundelen, afplakken, en beschermen. Overtuigende Zwitserse kwaliteit, maar dan zonder de blabla van de grote merken.

Permafix tapes zijn doorontwikkeld tot een assortiment dat zich minstens kan meten met alle andere merken die in de handel verkrijgbaar zijn. Bovendien kent het Permafix tape-assortiment enkele highlights, zoals Permafix 124 met messcherpe randen voor secuur afplakken. Of Permafix Maskeertape Gold die bestand is tegen hoge temperaturen.

Kijk hier voor het assortiment Permafix tapes ...>

Dáárom Permafix tapes

 • Bewezen topkwaliteit tape
 • Vele soorten tape voor vele toepassingen
 • Uitstekende klevende eigenschappen
 • Interessanter geprijsd dan andere A-merken
 • Nummer 1 in Zwitserland
Tape 124 & 750

Een goed eindresultaat bereik je met de juiste middelen

Daarom heeft Permafix een uitgebreid assortiment maskeertapes: Permafix 124 is een dunne maskeertape voor schilders en stukadoors. Deze is zeer scheurbestendig en heeft een uitstekende kleefkracht. Permafix 124 is 2 tot 3 dagen inzetbaar en laat geen lijmresten achter. Permafix

Basic_vloerbescherming

Permafix Floorguard Basic

Eerste hulp bij vloerbescherming Snel, deugdelijk en budgetvriendelijk een vloer of trap afdekken? Houd altijd een rol Permafix Floorguard Basic achter de hand. Permafix Floorguard Basic is de eerste hulp bij vloerbescherming. Een eenvoudige vloerbeschermer die geschikt is voor de

Primaverde_Herfst_Winter_inloopvuil_vloer

Stop inloopvuil bij de voordeur: bespaar schoonmaakkosten zéker in herfst en winter

Iedereen met een buitendeur kent het probleem: in herfst en winter is er, vanwege het inloopvuil, aanzienlijk meer schoonmaak nodig. Blijkbaar vindt iedereen dat normaal. Maar waarom eigenlijk? Is het niet veel beter om vuil, vocht en pekel in huis

Permafix Carpet en Permafix Dispenser

Uitgelicht: Permafix Carpet en Permafix Dispenser

Permafix Carpet is een zelfklevende afdekfolie (dikte 50 mu) voor de bescherming van textielvloerbedekkingen op vloeren en trappen. Permafix Carpet biedt een uitstekende bescherming bij alle werkzaamheden. Dit sterke, zelfklevende, waterdichte folie dekt tapijt veilig af. Het is (zonder tape!)